Om Rfys

 

Sundhed som løftestang for øget kapacitet

Med mere end 13.000 gennemførte test og en lang række af virksomhedsforløb, tør vi godt at sige, at det betaler sig at fokusere på sundhed – også på bundlinjen.

Med et Rfys-sundhedsforløb stiger medarbejdernes kapacitet betydende på bare 2-3 måneder og derigennem sikres virksomheden medarbejdere med større råderum og højere forandringsparathed.

 

Sundhed på arbejdspladsen

Rfys hjælper virksomheder i det danske erhvervsliv med at integrere sundhed i hverdagen og på arbejdspladsen. Vi leverer sundhedsforløb med sundhedstjek, individuelle handleplaner til medarbejderne, fælles sundhedskampagner og meget andet, samtidig med, at vi rådgiver virksomhederne om deres overordnede sundhedsstrategi og -politik. Tilsammen sikrer det en strategisk og systematisk tilgang til sundhed på arbejdspladsen.

 

Cardion Sundhedstjek

Vores sundhedsprofiler er baseret på det designbeskyttede testværktøj Cardion, som er udviklet og ejet af Rfys. Cardion gør det muligt at teste store grupper samtidig, og testen giver et unikt 360-graders billede af sundhedstilstanden.

Cardion sælges på licens til klinikker, sundhedshuse, skoler og lignende, og i Rfys benytter vi selv Cardion til sundhedstjek, når vi laver sundhedsforløb hos forskellige virksomheder.

Rfys er etableret i 2008 af fysioterapeut Erik Schmidt, som siden har stået bag sundhedsforløb i en lang række virksomheder og offentlige institutioner.

Rfys har til huse i Skejby, Aarhus N, og leverer sundhedsforløb i hele landet.

 

Rfys-holdet

Erik Schmidt
Direktør og medejer
Autoriseret Fysioterapeut
erik@rfys.dk // +45 2674 1217

 

 

 

 

 

 

 

Vibeke Nørlem
Medejer og Sundhedskonsulent
Bachelor i Ernæring og Sundhed, Cand. Scient. i Idræt og Sundhed
vibeke@rfys.dk // +45 5150 5755 (deltids-barsel)

Nanna Fuglsig Christensen
Konsulent
Autoriseret Fysioterapeut og Cand. Scient. i Idræt og Sundhed
nanna@rfys.dk

Maja Raabjerg Jensen
Konsulent og projektleder
Cand. Scient. San. Publ.
maja@rfys.dk // +45 2272 9017

Herudover har vi et stort hold af fysioterapeuter (også studerende), bachelorer i Ernæring og Sundhed og idrætsstuderende, som både varetager massage og træning og deltager som testleder i forbindelse med sundhedstjek.

 

Samarbejdspartnere